منتديات فراشات طيورالجنة الجديد2
سلام عليكم كيف لحال
نتمنا ان تسجلو معنا لكي يتضمنكم لجميع لأأصدقاء معهم تفضلو سجلو


اهلأ وسهلأ بكم في منتديات فراشات طيورالجنة الجديد2
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 /...***..آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..|***.../

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المــديــرالعــإم
اسيرو
اسيرو
avatar

الجنس ذكر عدد المساهمات : 304
نقاط : 902
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

مُساهمةموضوع: /...***..آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..|***.../   الأربعاء مايو 26, 2010 8:11 pm

المقادير:

رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر
- 2/1 كوب لوز مقشور انصاف -
معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح -
1 كوب زبده
فى حله صغيره نسخن الزبده بس خلى
بالكم ان الكميه راح تتضاعف لذلك نقوا
اوانى متسعه للتوفى

على نار هادئه نحط الزبده معاها السكر
والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى
صبوره انتبهي تعلى النار على التوفى

الشطاره انك تشيلى المزيج من على النار
قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت
"طبعا الى عندهم ترمومتر بيساعد جدااا
فى ضبط التوفى"
بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه
عن النار وضيفى الفانيليا
افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه
فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه
بيتشكل اسرع مما تتصورى



بعد ما الزبده تسخن والسكر يذوب على النار
شويه وتقلي فى الصوره الزبده شكلها
بيفور وهو المقصود عشان نطير الماء
الموجود فى الزبده
اول لما الماء اللى فى الزبده ما يتبخر
لون المزيج بيبتدي يتغير



رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص


بالعافيه على قلوبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://alqs.3arabiyate.net
 
/...***..آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..|***.../
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات فراشات طيورالجنة الجديد2 :: الفئة الأولى :: مطبخ قــصــي-
انتقل الى: